Award Winning Latitude Residential House

White Corporate Demonstrates The Latitude Residential House

White Corporate, the project leader of the displayed project Award Winning Latitude Residential House spells out, The design concept for this 3,000 sqf four-bedroom apartment, located in the central district of Singapore, is derived from pools of ribbon unraveling itself, translating into design, movement, dance, music and art. The living room was design based on the interlacing of ribbons forming diagonal weave patterns. This is being applied onto the TV feature panel that continues up to the ceiling. Each of the bedroom is customised to suit the individual occupier and yet with a common theme of the ribbon..

Award Winning Latitude Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26370

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Designd - Best Designs homepage.

Design Studio

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/designd.org/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/designd.org/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/designd.org/html/article.php on line 280